ONLAR ARTIK ORTA OKULLU

İlkokul sürecini tamamlayarak hayatlarının yeni dönemine bugün ilk adımlarını atan öğrencilerimiz artık ortaokullu oldular.

5. sınıflar için planlanan oryantasyon gününe okul yönetiminin, idarecilerinin ve tüm öğretmenlerin hazır bulunduğu tören ile başlandı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından sınıf öğretmenleri eşliğinde dersliklerine çıkan öğrenciler, sınıflarında tanışma etkinliği gerçekleştirdiler.

Konferans salonunda ders öğretmenlerinin kendi branşlarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundukları veli bilgilendirme toplantısının ardından okulumuzun ön bahçesindeki yeşil alanda öğrenciler için planlanan eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi. Her branş öğretmeninin kendi dersiyle ilgili oluşturdukları etkinleri heyecanla gerçekleştiren öğrencilerimiz, oryantasyon gününü keyifle tamamlamış oldular.

Hayatlarının bu yeni döneminde tüm öğrencilere sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu bir süreç dileriz.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.