Haberler | EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI | EĞİTİMDE 16. YIL
TARIK YILDIRIM İL 4.SÜ

3. sınıf öğrencimiz Tarık Yıldırım Okullar Arası Minikler İl Birinciliği yarışmalarında 50 m Kelebek kategorisinde il 4.sü olmuştur.

DERİN GÜRÜNLÜ İL 3.SÜ

5. sınıf öğrencimiz Derin Gürünlü Okullar Arası Küçükler İl Birinciliği yarışmalarında 50 m Kurbağalama kategorisinde il 3.sü olmuştur. Öğrencimizi ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

EZGİLİLER GALERİÇ SUBASAR ORMANI’NDA

Ezgililer Eğitim Kurumları 5. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve Ondokuzmayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nde görev yapan Prof. Dr. Semra Çoruh ve Arş. Gör. Arife Şimşek eşliğinde Fen Bilimleri dersinin “İnsan ve Çevre” ünitesinde yer alan biyoçeşitlilik konusunu yerinde gözlemlemek için Ondokuzmayıs ilçesinde bulunan Galeriç Subasar Ormanı’na gitti.