Haberler | EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI | EĞİTİMDE 16. YIL
HİDAYET KARAKUŞ EZGİLİLERDE

Ezgililer Eğitim Kurumları, öğrencilerini yazarlarla buluşturmaya devam ediyor. 20 Şubat 2019 Çarşamba günü, çocuk edebiyatının önde gelen ve sevilen yazarlarından Hidayet Karakuş’u kampüsünde ağırlayan Ezgililer,

AKADEMİK DEĞERLENDİRME SINAVI'NA YOĞUN İLGİ

Başarının adresinde buluşmak üzere gerçekleşen Akademik Değerlendirme Sınavı'mıza ilgi büyüktü. Samsun'da bir marka olan Ezgililer Eğitim Kurumlarının düzenlediği sınava giren öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Nesiller Arasındaki Farkı Anlamak

Ezgililer Eğitim Kurumları 2. sınıf öğrencileri “Bulunduğumuz Zaman ve Mekan” teması içinde, “Geçmişte yaşayanları araştırmak, bugünü ve değişimleri anlamamıza yardımcı olur” ana fikrinden yola çıkarak, nesiller arasındaki farkı anlamak için Babaanne Melahat Uzuner ve Dede Yunus Uzuner’i Ezgililer Eğitim Kurumları Kampüsü’nde ağırladı.

EZGİLİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Türkiye Cimnastik Fedarasyonunun Bolu ilinde düzenlemiş olduğu Kulüpler Arası Trampolin Cimnastik Müsabakalarında Yıldız Kızlar Senkron'da TÜRKİYE ŞAMPİYONU olan 6. sınıf öğrencimiz Ceylin Baysal’ı ve antrenörünü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ezgililerde Sömestir Kampı

Ezgililerde Sömestir Kampı Okulların kapanmasının ardından yoğun çalışma programına 5 günlük kampla devam eden 8. sınıf öğrencileri, bu zamanı hem çalışarak hem de keyifli anlar yaşayarak tamamladı.

EZGİLİLERDE ANLAMLI BULUŞMA

Kore Gazisi Ali Gümüş, 4/A sınıfı öğrencimiz Defne Uysal’a teşekkürlerini sundu ve öğrencimize ithafen kaleme aldığı mektubu kendisine verdi.

EZGİLİLER SEZONU NOKTALADI

Ezgililer Eğitim Kurumları Yıldız Erkek Basketbol Takımı, il müsabakalarını TED Koleji ile yaptığı maçla tamamladı

Ezgililere Yine Altın Madalya

Ezgililere Yine Altın Madalya 5-6 Ocak tarihlerinde Samsun’da yapılan İl Vize Yüzme Yarışmalarında 100m Kurbağalamada Samsun 1.si, 50m kurbağalamada Samsun 2.si ve 200m kurbağalamada samsun 3. sü olan 5. sınıf öğrencimiz Derin Gürünlü ve antrenörünü tebrik eder gireceği diğer yarışmalarda da başarılar dileriz.