Haberler | EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI | EĞİTİMDE 16. YIL
EL YIKAMA SEMİNERİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, el yıkama konusunda daha doğru uygulama yapılabilmesi için ana sınıfı öğrencilerine eğitici bir sunum yaptı.

EZGİLİLER 5. SINIF VELİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Ezgililer Eğitim Kurumları, organize ettiği kahvaltıda 5. sınıf velileriyle bir araya geldi. Ezgililer Eğitim Kurumları idari kadrosunun, 5. sınıfa derse giren tüm branş öğretmenlerinin ve velilerin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda öğretmenlerin ve velilerin koyu sohbetler gerçekleştirdiği gözlendi.

EZGİLİLERDEN SAMSUN HALKINA TEŞEKKÜR

Ezgililer Eğitim Kurumları olarak bizler eğitim camiasına ve Samsun halkına 17 yıldır hizmet vermekteyiz. Atatürk ilkelerine bağlılığı, saygın duruşu, felsefesi, eğitime gönül vermiş öğretmenleri; yetiştirdiği her alanda donanımlı ...

EZGİLİLERDE NEŞELİ DÖNEM AÇILIŞI

Ezgililer Eğitim Kurumları; Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin hazır bulunduğu resmî törenle 2019-2020 eğitim-öğretim yılını açtı.

1. SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

2019-2020 eğitim-öğretim yılı 1. dönem 1. sınıflar veli toplantısı velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

5. SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

2019-2020 eğitim-öğretim yılı 1. dönem 5. sınıflar veli toplantısı velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.