Haberler | Samsun Özel Okul Anaokulu İlkokul ve Ortaokul
MİNİK EZGİLİLER ÜLKELERİ TANIYOR

Ezgililer Eğitim Kurumları ana sınıfı öğrencileri, "Bulunduğumuz Zaman ve Mekan" temasının "Dünyanın farklı yerlerindeki çocuklar farklı yaşamlar sürerler."

İlkokul Rehberlik Birimi Meditasyon Çalışmaları

Bu haftaki online rehberlik görüşmelerinde meditasyon alıştırmaları ve nefes egzersizleri yapıldı. Bu kısa ve basit alıştırmalar, çocuklarımızın “yaşadıkları anın” farkında olmalarınına yardımcı olacak, sinirli ve gergin olduklarında ya da uyumakta zorluk çektiklerinde bu durumlarla başa çıkmalarını sağlayacaktır. Çocuklarımızın, uzun bir süredir evde kaldıklarını göz önünde bulundurarak gerçekleştirdiğimiz rahatlama egzersizleriyle daha

Stay home learn English!

Stay home learn English!As a part of our 5th Pyp Unit “How we organize ourselves” 4th grade students prepared posters about their family members responsibilities

100. YIL ÖZEL REPRODÜKSİYON RESİM YARIŞMASINDA DERECE

Samsun Rotary Kulübünün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şerefine düzenlediği 100. Yıl Özel Reprodüksiyon Resim Yarışması'nda 2. olan öğrencimiz Beren Kuruoğlu' yu, 3. olan öğrencimiz Nil Pelit'i, mansiyon ödülüne layık görülen öğrencilerimiz Karen Koç ve Mira Kahvecioğlu'yu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

EZGİLİLERDE ÖDÜL TÖRENİ

Ezgililer Eğitim Kurumları Türkçe Zümresi, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy anısına düzenlemiş olduğu İstiklal Marşı Okuma Yarışması'nın 1, 2 ve 3. süne törenle hediyelerini takdim etti.