Haberler | Samsun Özel Okul Anaokulu İlkokul ve Ortaokul
GEZEGENİ PAYLAŞMA PYP SERGİSİ

İlk Yıllar Programı (PYP) Sergisi, öğrencinin İlk Yıllar Programı eğitimi boyunca edindiği bilgi ve becerileri sentezleyerek bir dünya sorununa çözüm bulma konusunda sorgulama başlattıkları ve konu üzerine araştırma yaptıkları bir süreçtir.

ANAOKULU PORTFOLYO SUNUMLARIMIZ

Ezgililer Eğitim Kurumları Anaokulu öğrencilerimiz; sene boyunca gerçekleştirdikleri öğrenmeleri, kazandıkları yeni beceri ve.....

EZGİLİLERDEN ANLAMLI YÜRÜYÜŞ

Çağdaş ve bağımsız bir ülke için Samsun’da attığı o “ilk adım” ile bizlere rehber olan, fikirleriyle yolumuzu aydınlatan Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve ona bağlılığımızı göstermek adına Ezgililer ailesi olarak yönetimi, idarecileri, öğretmen, öğrenci ve velileriyle büyük bir “Fener Alayı” gerçekleştirdik.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu, idarecileri ve tüm öğretmenleri; 16 Mayıs 1919’da Milli Mücadele için İstanbul’dan yola çıkan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü temsilen karşılamak için Tütün İskelesi’ne gidip Samsun’a atılan o “ilk adımı” andılar.

“IB PYP KATEGORİ 2: ÖĞRENMENİN KANITLANMASI ÇALIŞTAYI”

IB PYP Dünya Okulu Ezgililer Eğitim Kurumları yönetim, okul idaresi ve öğretmenleri; 11-12 Nisan 2022 tarihlerinde IB Çalıştay Lideri Sayın Hande ÖZKESKİN ile "Kategori 2: Öğrenmenin Kanıtlanması (Cat 2: Evidencing the Learning)" IB resmi çalıştayına katıldılar.

OKUMAK ÖZGÜRLEŞMEKTİR!

Okumak, insanın hayatı anlamlandırırken başkalarının görüşleriyle değil bizzat okuyarak kendi duygu ve düşünceleriyle hayata anlam katmasını sağlayan en önemli eylemdir.Daha önce kendilerine anlatılan masallarla ya da resimlere bakarak hayatı düşleyen 1. sınıflarımız artık özgürce okuyacak, okudukça özgürleşecektir.

BİR DESTANDIR ÇANAKKALE

ürk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden aziz şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin büyük onurunu yaşamaktayız.