8.SINIFLAR MEZUNİYET TÖRENİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, 8. sınıf öğrencileri için kep töreni düzenledi. Sınıf öğretmenleri eşliğinde sahneye davet edilen öğrencilerimiz, seyircilerimizi selamlayarak yerlerine geçtiler. Tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitleri anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Aylin Avanoğlu, idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin hazır bulunduğu törende öğrencilerimiz; mezun olmanın gururunu yaşarken bir yandan da arkadaşlarından ayrılacak olmanın burukluğunu yaşadı. Okul Müdürü Aylin Avanoğlu’nun günün anlam ve önemine dair konuşmasını yapmasının ardından bayrak devir teslim töreni gerçekleşti.

Sonrasında liste sırasına göre öğrencilerimiz sahneye davet edilerek okul yönetiminden ve sınıf öğretmenlerinin elinden diplomalarını aldılar. Diplomalarını alarak liseli olan öğrencilerimizin heyecanı şarkılarını söylerken gözlerinden okunuyordu. Mezuniyetin anlamı olan kep atma anı ise öğrencilerin ve velilerin geri sayımı ile gerçekleşti. Sonrasında hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söylediler. Kep töreniyle beraber pasta kesimi gerçekleştikten sonra kokteyl alanında devam eden kutlamalarımızın sonunda öğrencilerimiz, öğretmenleriyle bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

Göz bebeğimiz olan öğrencilerimizin bulundukları her ortamda Ezgililerde edindikleri kültürü yansıtacaklarına inanıyor, bu yeni adımın başarılarla dolu olmasını diliyoruz.

Yolunuz açık, geleceğiniz parlak olsun.