4.SINIFLAR KEP TÖRENİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, 4. sınıf öğrencileri için kep töreni düzenledi. Sınıf öğretmenleri eşliğinde sahneye davet edilen öğrencilerimiz, seyircilerimizi selamlayarak yerlerine geçtiler. Ezgililer Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Aylin Avanoğlu, tüm idari kadro, aileler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen kep törenine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehirler anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlandı.

Sonrasında Okul Müdürümüz Aylin Avanoğlu sahneye davet edildi. Konuşmasıyla öğrencilerimize duygusal anlar yaşatıp, velilerimize güzel temennilerde bulundu. Liste sırasına göre sahneye davet edilen öğrenciler, sınıf öğretmenlerinden diplomalarını aldılar.

Ardından şarkılarını seslendiren öğrencilerimizin heyecanı ve mezun olmanın sevinci gözlerinden okunuyordu. Geri sayım sonunda coşkuyla keplerini atan 4. sınıf öğrencilerimiz, İzmir Marşı’nı aileleriyle beraber söyledi. Kep töreni sonrasında kutlamalara kokteyl alanında devam edildi.

Gecenin sonuna doğru öğrenciler öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

En değerli varlıklarımız olan öğrencilerimiz ilkokul serüvenini başarılı bir şekilde tamamlayıp ortaokul sürecine ilk adımı attılar.