ANAOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, ana sınıfı öğrencileri için kep töreni düzenledi. Sınıf öğretmenleri ile sahneye davet edilen öğrencilerimiz, seyircilerimizi selamlayarak yerlerine geçtiler. Ezgililer Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Aylin Avanoğlu, tüm idari kadro, aileler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen kep törenine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehirler anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlandı.

Minik öğrencilerimiz, İngilizce ve Türkçe şarkılarını seslendirirken yaptıkları dans gösterileriyle de ailelerine keyif dolu dakikalar yaşattı. Çocuklarının ilk mezuniyetine şahit olan veliler, gururlu dakikalar yaşadı. Liste sırasına göre sahneye davet edilen minikler, öğretmenlerinden diplomalarını aldılar. Geri sayım sonunda coşkuyla keplerini atan ana sınıfı öğrencilerimiz, “Parla” adlı şarkıyı aileleriyle beraber söyledi. Kep töreni sonrasında kutlamalara kokteyl alanında devam edildi.

Gecenin sonuna doğru minikler öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

İlk mezuniyet töreninin heyecanını yaşayan, minicik kalpleriyle içimizi ısıtan öğrencilerimize, adım attıkları ilkokul serüveninde başarılar diliyoruz.