EZGİLİLER RESİM SERGİSİ 2024 AÇILDI

Ezgililer Eğitim Kurumları anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin görsel sanatlar öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları birbirinden güzel eserlerden oluşan Ezgililer Resim Sergisi 2024, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Aylin Avanoğlu, idareciler, görsel sanatlar öğretmenleri ve 4. sınıf öğrencileri eşliğinde kurdele kesimiyle açıldı. Açılışın ardından öğrenciler ve veliler tarafından da gezilen sergi büyük beğeni kazandı.  8 Haziran'a kadar okul halı sahasında açık kalacak olan Ezgililer Resim Sergisi 2024'ün hazırlık sürecinde ve oluşumunda büyük emek veren başta görsel sanatlar öğretmenlerimiz olmak üzere özverili çalışmaları için tüm öğrencilerimize ve destekleri için velilerimize teşekkür ederiz.