EZGİLİLER ÇORUM TURUNDA

Ezgililer, 5. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan kafileyle Çorum’a bağlı olan Hattuşa’ya gezi düzenledi.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdiği gezimizde okulumuzdan başlayan yolculuğumuz Çakallı’da menemen yemek için verilen molanın ardından Hattuşa’ya varan kafile, Hititlerden kalan mimari yapıları ve Yazılıkaya bölgesini gezdi. Sosyal bilgiler dersimizin de konusu olan Hititlerin başkenti Hattuşaş, Büyük Mabed, Aslanlı Kapı, Büyük Kale’nin görülmesi, Açık Hava Tapınağı gezisi, Yazılıkaya, Çorum AHL Park yolculuğu, Çorum Müzesi ve şehrin simgesi haline gelmiş Saat Kulesi gezimizden sonra Samsun’a dönüş yolculuğu başladı.

Gezi boyunca oldukça eğlenceli anlar yaşayan, öğrenen, soran, birçok güzel anılar biriktiren Ezgililer ailesi güzel bir geziyi daha tamamladı.