EZGİLİLERDEN COŞKULU BAŞLANGIÇ

Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanımız Muharrem Yılmaz, Genel Koordinatörümüz Dilek Yılmaz, Kampüs Müdürümüz Ümit Tiryaki, Ana Sınıfı ve İlkokul Müdürümüz Erman Narman, Ortaokul Müdürümüz Aylin Avanoğlu, tüm idarecilerimiz, öğretmen, öğrenci ve değerli velilerimizin katıldığı tören ile 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladık.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz anısına gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kampüs Müdürümüz Ümit Tiryaki, Anasınıfı ve İlkokul Müdürümüz Erman Narman ve Ortaokul Müdürümüz Aylin Avanoğlu yapmış oldukları açılış konuşmalarıyla öğrencilerimize ve velilerimize seslenerek yeni eğitim öğretim yılına dair iyi dilek temennilerinde bulundular.
İdarecilerimizin ardından öğrencilerimizi temsilen yapılan öğrenci konuşması sonrası temsili okul zili çalındı.

Törenin son bölümünde bu yıl LGS’ye girecek öğrencilerimizi sahneye davet ederek onları alkışlarla sınıflarına uğurladık.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarı, huzur ve sağlık diliyoruz.