EZGİLİLER AİLESİ YENİ DÖNEMİNE BAŞLADI

Ezgililer ailesi olarak bizler, bugün gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul toplantısıyla yeni eğitim öğretim yılını büyük bir heyecanla açmış buluyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanımız Muharrem Yılmaz, Genel Koordinatörümüz Dilek Yılmaz, Kampüs Müdürümüz Ümit Tiryaki, tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımlıyla Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Başkanımız Muharrem Yılmaz yapmış olduğu açılış konuşmasında Ezgililer ailesinin geçen yıl elde ettiği büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılına dair iyi dilek temennilerinde bulundu.

Ardından Genel Koordinatörümüz Dilek Yılmaz ve Kampüs Müdürümüz Ümit Tiryaki, yeni eğitim öğretim yılına dair iyi dilek temennilerini ilettiği konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Toplantımız okul işleyiş şemasının anlatılmasının ve Ezgililer ailesine yeni katılan öğretmenlerimizin tanıtılmasının ardından tamamlandı.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl olmasını dileriz.