EZGİLİLERDEN SAMSUN HALKINA TEŞEKKÜR

Ezgililer Eğitim Kurumları olarak bizler eğitim camiasına ve Samsun halkına 17 yıldır hizmet vermekteyiz. Atatürk ilkelerine bağlılığı, saygın duruşu, felsefesi, eğitime gönül vermiş öğretmenleri; yetiştirdiği her alanda donanımlı, evrensel değerlerle donanmış aydın nesiller, her yıl Samsun’da akademik başarıda zirvede yer alan okul olma gibi somut sonuçlar sonucunda her yıl artarak devam eden Samsun halkının göğsümüzü kabartan ilgisi ve sevgisiyle yolumuza emin adımlarla ve her yıl daha da istekli bir şekilde devam ediyoruz. Bu gururu yaşamamızda ve öz güvenimizi zirvede tutarak parlak nesiller yetiştirme iddiamızı devam ettirmemizde bize her zaman güvenip yoğun ilgisini ve sevgisini göstererek kayıtları dolduran Samsun halkına teşekkürlerimizi iletir, bize duyulan güvene layık olmak adına gayret edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.