EZGİLİLERDEN MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMALARI

Ezgililer Eğitim Kurumları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem bir şölenle gününde kutladı. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için gerçekleştirilen resmî törene Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlandı. 23 Nisan temalı şiirler okundu, şarkılar söylendi. Hemen ardından okul öğrencilerinin oluşturduğu bale ve müzik grubu sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarla kalabalığı coşturan grup büyük alkış aldı. Etkinlikler, daha önceden hazırlanan oyun alanlarında ve parkurlarda birbirinden çekişmeli ve zevkli oyunlarla devam etti. Oyunlarda başarılı olan çocukların çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği yarışmalar kutlamalara farklı bir hava katarken büyük küçük herkesin bu anlamlı günü keyifli bir şekilde geçirdiği gözlendi. Bu anlamlı günde insanlık adına güzel bir etkinlik daha gerçekleştirildi. Daha önceden haberi verilen kan bağışı kampanyasına velilerin katılımı memnuniyet vericiydi. Ezgililer öğretmenleri ve velileri Kızılaya kan bağışında bulunarak bu anlamlı güne yeni bir anlam daha katmış oldular. Bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı daha geride kalırken Ezgililer Eğitim Kurumları, bu anlamlı günü gününde ve coşkuyla kutlayarak kurum felsefesini ve Ata’ya bağlılığını devam ettirmiş oldu.