EZGİLİ MİNİKLER OKULUNU TANIYOR

2024-2025 eğitim öğretim yılı Uyum Haftası kapsamında ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz, okulu gezerek ilgili birimleri tanıdılar. İlk olarak ilkokul idaresini ziyaret eden öğrencilerimiz, İlkokul Müdür Yardımcısı Çağla ALTUNIŞIK ile tanıştılar.

Müdür yardımcımızın sıcak karşılamasının ardından Okul Müdürü Aylin Avanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Sonrasında PYP koordinatörü ile tanışan öğrencilerimiz sırasıyla öğretmenler odası, rehberlik birimi, butik, danışma ve revir alanını tanıyıp okul ile güvenli bağlar oluşturmalarını sağlayacak bir gün yaşadılar.

Minik çocuklarımıza gösterdikleri ilgi ve sevgi dolu yaklaşımlarından dolayı Ezgililer ailesine teşekkür ediyoruz.