EZGİLİLERDEN ÇOŞKULU BİR AÇILIŞ

Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanımız Muharrem Yılmaz, Genel Koordinatörümüz Dilek Yılmaz, Okul Müdürümüz Aylin Avanoğlu, İlkokul Müdürümüz Erman Narman, tüm idarecilerimiz, öğretmen, öğrenci ve değerli velilerimizin katıldığı tören ile 2023-2024 eğitim öğretim yılına bugün başladık.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz anısına gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Aylin Avanoğlu, yapmış olduğu açılış konuşmasında öğrencilerimize seslenerek onların sadece bugünümüz olmadığına; alacakları çağdaş bir eğitimle bu ülkenin geleceğine yön verecek aydın bireyler olarak aynı zamanda yarınlarımız olduklarına değindi.

Sonrasında İlkokul Müdürümüz Erman Narman, öğrencilerimizin öz güvenli bir ortamda bulunduğunu ve özverili çalışma sayesinde başarılı bir dönem geçirecekleri ile ilgili güzel dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından 1. sınıflarımız, sınıf öğretmenleri eşliğinde “Sevgidir Hazine” şarkısını seslendirdiler. Ardından maskotlar eşliğinde eğlenen öğrencilerimiz dans ederek anın tadını çıkardılar.

Törenin son bölümünde bu yıl LGS’ye girecek olan 8. sınıf öğrencilerimiz alkışlanarak yıl içinde yapacakları çalışmalar için motive edildi, sonrasında temsili okul zili çalınarak tüm öğrencilerimiz sınıflarına uğurlandı.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarı, huzur ve sağlık diliyoruz.