ONLAR ARTIK ORTAOKULLU

EZGİLİLER Eğitim Kurumları 5. sınıf öğrencileri, oryantasyon günü için okullarının yolunu tuttu. Öğrenciler sınıflarına geçmeden önce resmi tören gerçekleştirildi. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Genel Koordinatör, Dilek Yılmaz, Ortaokul Müdürü Aylin Avanoğlu, Müdür Yardımcısı Burak Kaya, tüm idareciler ve öğretmenlerin hazır bulunduğu törene Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklâl Marşı ile başlandı.

Okul Müdürü Aylin Avanoğlu günün anlam ve önemini içeren konuşmasını 5. sınıf öğrencilerine ithafen gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından 5. sınıf öğrencileri, sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde sınıflarına alındılar.

Sonrasında velilerimiz konferans salonuna davet edilerek idarenin genel işleyiş hakkında bilgi vermesiyle devam etti. Rehberlik biriminin yıl içerisinde yapılacak olan çalışmalarından ve İngilizce Bölümü olarak süreç içerisinde gerçekleştirilecek olan dil sınavları ile ilgili bilgi verilmesiyle sunumumuz tamamlandı.

Öğrencilerimiz sınıflarda yapılan tanışma etkinliğinden sonra ön bahçedeki etkinlik stantları, öğrencileri bekliyordu. 5. sınıf öğrencileri, hareketli müzikler eşliğinde birbirinden eğlenceli etkinliklere katıldı.

Etkinliklerde çok eğlendiği görülen 5. sınıf öğrencileri, etkinliklerin ardından sevgiyle evlerine uğurlandı. 5. sınıfların 2023-2024 eğitim-öğretim yılını resmen açması vesilesiyle tüm eğitim camiasına tekrar iyi çalışmalar ve mutlu bir yıl diliyoruz.