8.SINIFLAR MEZUNİYET TÖRENİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, 8. sınıf öğrencileri için kep töreni düzenledi. Sınıf öğretmenleri eşliğinde sahneye davet edilen öğrencilerimiz, seyircilerimizi selamlayarak yerlerine geçerken mezun olmanın büyük heyecanı içindeydiler.
Yönetim Kurulumuzun, idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin hazır bulunduğu kep töreninde öğrencilerimiz; günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından kendilerini daha minik bir fidanken devralıp yeşerten ve geleceğe hazırlayan sınıf öğretmenlerinin elinden diplomalarını aldılar.

Diplomalarını alarak liseli olan öğrencilerimizin heyecanı ve mutlulukları, şarkılarını söylerken gözlerinden okunuyordu. Geri sayım sonrası coşkuyla keplerini atan 8. sınıf öğrencilerimiz, hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söylediler. Kep töreni ardından kokteyl alanında devam eden kutlamalarımızın sonunda öğrencilerimiz, öğretmenleriyle bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

En değerli varlıklarımız olan öğrencilerimiz, ortaokul serüvenini başarılı bir şekilde tamamlayıp lise sürecine ilk adımlarını attılar.