EZGİLİLER OKUL BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

2022-2023 eğitim-öğretim yılı Özel Ezgililer İlkokulu ve Ortaokulu "okul başkanlık seçimleri" saygı ve demokrasi kültürü çerçevesinde gerçekleştirildi. Sınıf temsilcisi öğrencilerimizin katıldığı okul başkanlık seçimimizde, okul başkanlığına aday olan öğrencilerimizin kendilerini tanıtma ve okul başkanlığına dair paylaşımlarının ardından, gizli oy açık sayım ilkesi ile gerçek bir demokrasi örneği yaşandı. Büyük bir heyecanla her sınıf şubesinden seçilen temsilcilerimiz kurulan sandıkta seçme hakları ile oy kullanarak İlkokul ve Ortaokul Okul Meclis Başkanları'nı seçtiler. Başkanlarımıza güveniyor ve onları tebrik ediyoruz.Bütün adaylara ise bu keyifli süreçteki emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.