BİR DESTANDIR ÇANAKKALE

Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden aziz şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin büyük onurunu yaşamaktayız.

Tarih boyunca hiçbir millete nasip olmayan ve yüce Türk milletinin kahraman evlatlarınca verilen bir büyük mücadelenin adıdır Çanakkale. Çanakkale, öyle bir mücadeledir ki asırlardır yorgun düşmüş bir milletin varlığını, bağımsızlığını devam ettirme aşkıdır.

Ezgililer Eğitim Kurumları olarak “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” kapsamında Sosyal Etkinlikler Komitesinin ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz ile organize ettiği anma programında aziz şehitlerimizi yâd ettik.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için can vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimi minnet ve saygıyla anıyoruz.