EZGİLİLERDE MEZUNİYET VE OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

1. sınıflarımız okumanın getirmiş olduğu özgürlüğe kavuştular. Artık onlar merak ettikleri her bilgiye okuyarak ulaşabilecek, edindikleri her bilgiyle biraz daha özgürleşecekler. Tıpkı mezuniyetlerini gururla kutladığımız 4 ve 8. sınıflarımız gibi. 4 sınıf öğrencilerimiz ortaokullu olmanın heyecanını yaşarken 8. sınıflarımız ise ortaokulu bitirip liseli olmanın heyecanını yaşıyorlar.  Her biri büyüyecek ve çağdaş bireyler olarak bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacaklar.

Hem okumanın tadına varan 1. sınıflarımızı hem de mezun olan 4 ve 8. sınıflarımızı pandemi sürecinin zorluklarına rağmen göstermiş oldukları gayret için tebrik eder; tüm yaşamları boyunca öğrencilerimize sağlık, huzur ve başarılar dileriz.