EZGİLİ MİNİKLERİN PORTFOLYO SUNUM GÜNLERİ

Ezgililer Eğitim Kurumları Anaokulu öğrencilerimiz, "Portfolyo Sunum Günleri"nde hem ailelerini hem de kendilerini çok mutlu ettiler. Portfolyo değerlendirilmesi; öğrencinin eğitsel ve yaratıcı okul çalışmalarının, öğrenme biçimlerinin, bilgilerinin, bilgilerini kullanma durumunun ve becerilerinin süreç içinde nasıl aşamalar kaydettiğini gösteren bir değerlendirme yöntemidir. Bu sunumlar ile öğrencilerimiz toplum karşısında kendilerini ifade etmenin gururunu yaşadılar. Dikkat ve Matematik, Fen ve Doğa, PYP sorgulama üniteleri kapsamındaki öğrenme süreçlerine dair deneyimlerin yer aldığı sunumda öğrencilerimiz kendilerini en iyi ifade ettiği alanı seçtiler. Ardından İngilizce öğretmenlerimizin eşliğinde yabancı dil sunumlarını gerçekleştirdiler. Miniklerimiz yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergi alanında ailelerine sunarak günlerini tamamladılar. Mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan, katılım gösteren tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.