4. SINIFLAR SANAT HAFTASI MÜZİK SÖYLEŞİSİ

Ezgililer Eğitim Kurumları 4. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz, Kendimizi İfade Etme Yollarımız PYP teması kapsamında “İnsanlar duygularını, düşüncelerini ve deneyimlerini ifade etmek için sanatı kullanırlar.” ana fikrine bağlı olarak müzik söyleşisine katıldılar. Almanya’da düzenlenen yarışmada 13 yaşında Mozart Ödülü’nü kazanan müzisyen Ali İNSAN ve Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB) ses sanatçısı Polen Yağmur ARSLAN ile buluştular. Yoğun katılımın olduğu programımızda konuklarımız, bizler için seslendirdikleri eserlerin ardından öğrencilerimizin merak ettikleri soruları cevaplandırdılar. Ezgililer Eğitim Kurumları olarak programımıza katılımlarından dolayı başta çok değerli sanatçılarımız olmak üzere 4. sınıf velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

“Bir millet sanattan ve sanatkârdan mahrumsa tam bir hayata malik olamaz. Böyle bir millet bir ayağı topal, bir kolu çolak, sakat ve alil bir kimse gibidir. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur.”