Ezgide İlk Zil Çaldı

EZGİLİLER İLK ZİLİNİ ÇALDI

Samsun Özel Ezgililer Eğitim Kurumları, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk zili coşkuyla çaldı.

KILINÇ'TAN ÖVGÜ

Törende açılış konuşması yapan Özel Ezgililer Eğitim Kurumları Müdürü Sezen Kılınç,  Çocuklarına yuvanıza hoşgeldiniz derken her yıl mezun ettikleri öğrencilerini de gözlerim onları arıyor. Ancak gönderdiğimiz mezunlarımızın hedeflerine ulaşmış olmasının mutluluğunu yaşamaktayız. Yolları hep açık olsun" dedi.

HEP DAHA ZİRVEYE

“Umarım bu yıl da son sınıf öğrencilerimiz yüksek hedeflerine ulaşırlar. Bizler ekip olarak çocuklarımızı geliştirmeye, eğitmeye hazır, yüksek bir motivasyonla dönemi açıyoruz” derken velilere de çok önemli mesaj verdi.

Sizin değerlileriniz, evlatlarınız  bizim de en değerlilerimiz olarak eğitilecek, büyütülecek, geliştirilecek. Onların sorunları Ezgililer ailesinde sevgiyle çözüleceği sıcak bir yuva olmaya devam edecektir. diyerek sözlerini bitirirken.

Anaokulu ve birinci sınıfların oryantasyon programı süresinde hazırladıkları gösteri sonrası Okul Müzik Öğretmeni Murat Sever’in ve Samsun Kent Orkestrasının bir bölümü  tarafından çalınan müzik eşliğinde  çocuklar okula, velilerde kokteyle alındı.