10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA

Ezgililer Eğitim Kurumları; Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrencilerimizin hazır bulunduğu törenle Cumhuriyetimizin kurucusu Ebedi Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle andı.

Törenimiz dokuzu beş geçe çalan sirenin ardından Atatürk ve kahraman silah arkadaşları için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemine dair konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilen Okul Müdürü Haydar Ürün’ün; “Mustafa Kemal Atatürk’ü yaşatmak; onun fikirlerini anlamaktan, bizlere emanet edilen bu cumhuriyetin aydınlık yarınları için çalışmaktan, onu korumaktan geçer.” sözleriyle onu anlamaya, onu yaşatmaya dair yaptığı konuşmanın ardından törenimiz tamamlandı.

Ebedi Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle yâd ediyoruz.

#10Kasım193♾
#UluÖnderAtatürk