Ezgide Zil Çaldı

Ezgililer yeni Eğitim öğretim yılı için velilerini ağırlarken öğrencilerini hoşgeldiniz töreniyle ağırladı.

Açılış konuşmasını yapan Sezen Kılınç; “2005 yılından itibaren hep okulumuzu bir hafta erken açtık. Okulla tanışan öğrencilerimizi tüm kadroyla okula alıştırmak istiyoruz.

Okula merhaba dedikleri bugün onlar için çok önemli. Sıcak karşılama ve samimi ilgi okula ilgilerini artıracaktır.

Yeni arkadaşlar edinmenin okullu olmanın mutluluğunu  yaşayacak oluşturulan sosyal çevreyle iletişim kurmayı öğrenecekler. Okulumuzun onları sevgi yumağı ile sardığını fark edip eğitilmenin mutluluk veren mesajını alacaktır.

Okulumuz sorunların sevgiyle çözüldüğü, hedeflerin belirlenip, hedefe ulaşmadaki projelerin en sağlıklı uygulandığı aile özelliği taşıyan bir anlayışa sahiptir.

Bizlere güveniniz sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır. Sizin değerlileriniz bizlerin en değerlisi olarak bu çatı altında hayata da  hazırlanacaktır. Bizlere güvendiğiniz için sizlere, başarıyı sağlayacak olan ekibime okulumuzda ana sıcaklığını hissedecek olan sevgili yavrularıma hoş geldiniz diyor, şahsım ve kurumum adına saygılarımı, sevgilerimi yineliyorum.