EZGİLİLER 5, 6 VE 7. SINIFLAR İÇİN VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ezgililer Eğitim Kurumları,   24 Şubat 2020 Pazartesi gününden başlayarak üç ayrı günde sırasıyla 5, 6 ve 7. sınıflar için veli toplantısı gerçekleştirdi. Toplantılarda öğrencilerin son durumları hakkında bireysel görüşmelere ağırlık verilirken öğretmen ve veli iş birliğinin güzel bir örneği daha sergilenmiş oldu. Toplantılarda  sınıfların son durumları samimi bir şekilde ele alındı ve eğitim-öğretim sürecinin daha sağlıklı yürüyebilmesi adına alınabilecek önlemler paylaşıldı. Eğitim-öğretim sürecinde okul ve ailenin iş birliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seren ve gayet verimli geçen veli toplantılarımıza katılım gösterdikleri için Ezgililer ailesinin tüm güzide fertlerine teşekkür ederiz.