Yelken Kulüpde Veda Gecesi

Özel Ezgililer Eğitim Kurumlarından ayrılan öğretmenlere Yelken Kulüp’te İftar ve Veda Yemeği düzenlendi.

İngilizce öğretmeni Nilgün Önder ve Fatmanur Efşan Dikbaş, Rehber Öğretmen Elif Albayrak, Görsel SanatlarÖğretmeni Ahmet Çolak verilen iftar ve veda yemeğinde Yelken Kulüp’te buluştular.

İngilizce öğretmeni Ümran Kobal, Sınıf öğretmeni Remziye Dağcı, Rehber Öğretmen Kübra Kaya, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Diğdem Tatlıdil  ise Samsunda olamadıklarından dolayı bu anlamlı veda yemeğine katılamadılar.

Veda yemeğinde Özel Ezgililer Eğitim Kurumlarından İngilizce öğretmeni , Fatmanur Efşan Dikbaş’a Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Nilgün Önder’e Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kayış, Rehber Öğretmen Elif Albayrak’a Yönetim Kurulu üyelerinden Mümin Korkmaz, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ahmet Çolak’a Yönetim Kurulu Üyelerinden Dr. Tunç Üstün ve Okul Müdürü Sezen Kılınç , tarafından plaketleri verildi.

Okul müdürü Sezen Kılınç gecede : "Açıldığı günden beri Ezgililer ailesinin çok başarılı öğretmenleri olan ayrıca kurumsal ruhun oluşumunda örnek davranışlarıyla vefa duygusunun yerleşmesini sağlayan öğretmenliklerinin yanında iyi dost, sırdaş, arkadaş olunabilecek bu arkadaşların kalite dünyamdaki yerleri hep özel kalacaktır. Ayrı mekanlarda olmamız sevgi ve duygu birlikteliğimizi bozmayacaktır. Kendilerine sağlık mutluluk diliyor. Bizi bu yemekte buluşturan Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’a ve Yönetim Kurulu üyelerine, şahsında kurum ortaklarına teşekkür ediyorum" dedi.