EZGİLİLER 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ LGS SÜRECİNE HAZIRLANIYOR

Ezgililer Eğitim Kurumları Rehberlik birimi, 7. sınıf öğrencilerini konferans salonunda topladı. Rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilere çalışma prensiplerinden sınav öncesi, sınav anı ve sonrasına varana kadar birçok önemli detay aktarılırken bir yandan da öğrencilerin fikirleri alındı. Anlatımlar esnasında 7. sınıf öğrencilerin motivasyonu sevindiriciydi. Rehber öğretmenimizin sunumunun ardından 7. sınıflara derse giren branş öğretmenleri de kendi derslerine ve sürece dair püf noktaları ve kendi deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Gayet verimli geçen sunum için Rehberlik birimimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür eder, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize LGS sürecinde başarılar dileriz.