EZGİLİLERDE ARKADAŞLIK GÜNÜ

Ezgililer Eğitim Kurumları 1. sınıf öğrencileri, “Kim Olduğumuz” PYP teması kapsamında eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdi. Farklılıklarla birlikte yaşanabileceğinin vurgulandığı ve “Arkadaşlık Günü” adı verilen bu güzel etkinlikte okula davet ettiği arkadaşlarına okulu gezdiren Ezgili minikler, kısa bir okul turunun ardından atölye çalışmalarına davet ettikleri arkadaşlarıyla katıldılar. Hem eğitimin hem de eğlencenin bir arada olduğu atölye çalışmalarının ardından Ezgili minikler, daha önceden hazırlamış oldukları hediyeleri arkadaşlarına sundular. Hediyelerin sunulmasının ardından arkadaşlarına yiyecek ikram eden Ezgililer 1. sınıf öğrencileri, birlikte çektirilen fotoğrafın ardından arkadaşlarını uğurladılar. Hem Ezgililer 1. sınıf öğrencilerimiz hem de arkadaşları için özel bir anı hâline gelen, arkadaşlık ilişkilerindeki sorumlulukları öğrencilere yaşatarak kavratan bu başarılı etkinlik için 1. sınıf öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.