Ezgililerde Muhteşem Yıl Sonu Geceleri

8. SINIFLARIN KEP TÖRENİ

MİNİKLERİN KEP TÖRENİ VE RESİM SERGİSİ

5,6-7. SINIFLARIN BÜYÜK GECESİ

Konuşmayı Mübarek Berat Kandilini kutlayarak başlayan Okul Müdürü Sezen Kılınç, okul gecelerinde “iyi insan hoşgörülü, uzlaşmacı, çözüm odaklı olmalısınız.

Koşulsuz insan sevgisi, insana saygıyı ön planda tutmalısınız. Ne olursanız olun en iyisi olun. Doğrularınızı kendiniz bulun ve sahiplenin.

Kendinizin ayrıcalıklı olduğunuzu düşünmeyin.

Sizin farklılığınızı başkaları fark etsin. Tevazuyu elden bırakmayın. Arkadaşlarınızı sevin, farklılıklarını kabul ederek mutlu olun.

Beden ve ruh sağlığı yerinde, teknolojiyi iyi kullanan Türkçeyi iyi kullanıp, yabancı dilde kendini ifade edebilecek bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bu yılın TEOG sınav Şampiyonlarını, okulumuz öğrencilerinden 700 Tam puan alan Yiğit Alaylı  (1.TEOG Sınavının da şampiyonudur) , Eylül Mutlu, Reşat Eren Bulut oldular. Gecede kendilerine çiçek ve plaket verildi.

Aynı başarıları sizlerden de bekliyoruz.

Anaokulu öğrencilerine  “Sevgili yavrularım, “Okula başlamak için geldiğiniz ilk gün, yüreğinizde heyecan, bakışlarınızda şaşkınlık vardı. Oysa o küçücük çocukların şu anki bakışları çok daha farklı anlam taşıyor, farklı duygular ifade ediyor. Okullu olmanın olgunluğunu vurguluyor. Aileniz ve öğretmenlerinizle birlikte sizleri özenle büyütüp geliştirmeye çalıştık. Anaokulun bitirip, İlkokula yolcu ederken, beklendik olgunluğa erişmiş olmanızdan ayrıca mutluluk duymaktayız.

8 yıl daha birliktelikten sonra sizleri yeni projelerle gelişimini hızlandırmayı hedeflerken beden ve ruh sağlığı yerinde akademik başarısı ve de sosyal başarısı yüksek, özgüven, öz saygı donanımlı olarak liselere uğurlamayı umut ediyoruz.” dedi.