Ezgili Öğrencilerin Hasat Günü

EZGİ GÖZÜYLE SANAT TANIMI

Ezgili Öğrencilerin Hasat Günü

Özel Ezgililer Eğitim Kurumları tarafından düzenlen  Resim ve Bilim Sergisi okulun kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Özel Ezgililer Eğitim Kurumları tarafından okulun kapalı spor salonunda açılan sergi Resim ve Bilim Sergisi veliler tarafından büyük ilgi gördü.

Özel Ezgililer Eğitim Kurumları Bilim ve Sanat Sergisinin açılış kurdelesini  Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kayış,Yönetim Kurulu Üyeleri, Dr. Tunç Üstün, Okul velilerinden ve geçen sene Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanı Oktay Yapıcı, İlkokul Okul Aile Birliği Başkanı Ferda Mutlu Alver ve Okul Müdürü Sezen Kılınç  kestiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kayış,Yönetim Kurulu Üyeleri, Dr. Tunç Üstün,Okul Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan Aksoy, Okul velilerinden ve geçen sene Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanı Oktay Yapıcı, İlkokul Okul Aile Birliği Başkanı Ferda Mutlu Alver ve Okul Müdürü Sezen Kılınç , davetliler ve  velilerle birlikte sergiyi gezdiler.

KORUNMAK İÇİN HALI DOKUMUŞ

Okulun kurucu müdürü Sezen Kılınç yaptığı konuşmada, "İnsanoğlu varoluşundan bu yana bilmek ve doğaya egemen olmak istemiştir. Bilim ve sanat insanların merak ve hayal gücünün bir noktada kesişmesi sonucu ortaya çıkmıştır. Taştan topraktan ev yapan insanımız da soğuktan korunmak için halı dokumuş, sanatla tanışmıştır. Sanat bilimin annesidir. Aralarındaki bağ onları birbirine daha çok bağlamıştır" dedi.

BİR ADIM İLERİ GİDEMEZ

Bugün öğrencilerimizin bilim ve sanat ışığında yoğun emeklerle hazırlayıp paylaştığı  gündür. Bugün ekinlerin hasat edildiği gündür. Öğrencilerimizi akademik başarının yanı sıra sosyal yönden de eğitimlerine önem veriyoruz. 4. Sınıfa kadar uyguladığımız sorgulamaya dayalı Ezbersiz Eğitim Programı  sayesinde sanatsal yönlerini de keşfedip yolarını açmaya çalışıyoruz. Geleceğin, bilim  ve sanatın  farkında, bilişim teknolojilerini ve yabancı dili iyi kullanabilen kişilerin başarılı olacağını biliyor. Öğrencilerimizi buna uyum sağlayacak eğitim ve öğretim teknikleriyle eğitiyoruz ” dedi.