EZGİLİ MİNİKLERİN KEP TÖRENİ HEYECANI

Ezgililer Eğitim Kurumları, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idarî kadro, öğretmenler ve velilerin hazır bulunduğu törenle ana sınıfı öğrencilerinin yıl sonu gösterisi ve kep törenini gerçekleştirdi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan törene Okul Müdürü Haydar Ürün'ün konuşmasıyla devam edildi. Konuşmanın ardından sınıf sınıf sahneye çıkan ana sınıfı öğrencileri, hünerlerini başarıyla sergileyerek seyircilerden büyük alkış aldı. Sevimlilikleriyle herkesin beğenisini kazanan ana sınıfı öğrencileri gösterilerin ardından öğretmenlerinden sembolik diplomalarını aldı. Diploma töreninin ardından birlikte kep atan miniklerin coşkusu görülmeye değerdi. Bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, Ezgililer ruhunu daha şimdiden yaşayan miniklerimize güzel bir gelecek dileriz.