EZGİLİLER AİLESİ OKUMA BAYRAMI ETKİNLİKLERİNDE BULUŞTU

Ezgililer ailesi, 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen Okuma Bayramı etkinliklerinde buluştu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler anısına gerçekleştirilen saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan törene Okul Müdür Haydar Ürün'ün konuşmasıyla devam edildi. Ardından sahne 1. sınıf öğrencilerinindi. 1. sınıf şubelerinin tamamının sahne aldığı dans gösterilerinde, öğrencilerin sevimli hâlleri ve başarılı performanları salondan büyük alkış aldı. Birlikte söylenen şarkılarla iyice coşan 1. sınıf öğrencileri, öğretmenlerinden günün anısına "Ben Artık Okuyorum" belgesini alarak günün kahramanı oldular. 1. sınıf öğrencilerimizi aydınlanma yolunda attıkları ilk adımdan ötürü tebrik eder, kendilerine eğitim-öğretim süreçlerinde aydın bir nesil olmaları adına başarılar dileriz.