EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI 41. ÇOCUK ŞENLİĞİ İÇİN BELARUS'TAN GELEN ÇOCUKLARI KARŞILADI.

Ezgililer Eğitim Kurumları, TRT'nin düzenlediği 41. Çocuk Şenliği için Belarus'tan gelen çocukları karşıladı. Misafir öğrenciler velilerle tanıştıktan sonra hoş bir sohbet ortamı oluştu. Belaruslu öğrencilerden biri, yaptığı Mustafa Kemal Atatürk resmini Okul Müdürü Haydar Ürün'e takdim etti. Birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından Belarus kafilesinin başkanı, beklediğinden çok daha güzel ve sıcak karşılandıklarını ve Türkiye'ye gelmenin ne kadar doğru bir tercih olduğunu ifade etti. Ayrıca her şey için Ezgililer Eğitim Kurumlarına teşekkür eden Belarus kafile başkanı, 23 Nisan için çok güzel bir başlangıç olduğunu söyledi. Hemen ardından Beraruslu öğrenciler daha önce planlandığı şekilde kendilerini misafir edecek olan velilerimize teslim edildi.