MASALCI DEDE CEMALETTİN KAVAKLIGİL EZGİLİLERDE

Ezgililer Eğitim Kurumları 1.sınıf öğrencilerinin "Kendimizi İfade Etme Yollarımız" teması içinde “Sözcükler, kendimizi ifade etmemize yarayan sihirli araçlardır.” ana fikri ve 3. sınıfların aynı temada yer alan "Anlatım türleri, ifade gücümüzü zenginleştirir ve bakış açımızı geliştirir." ana fikrine bağlı olarak Masalcı Dede Cemalettin Kavaklıgil, öğrencilerle konferans salonunda buluştu. Kendi deneyimlerini Anadolu kültürüne dayandırarak oluşturduğu masalları öğrencilerle paylaşan Masalcı Dede Cemalettin Kavaklıgil, öğrencileri farklı dünyalara götürdü. Hoş vakit geçirerek sözcüklerin gücünü hisseden öğrenciler, Masalcı Dede'nin anlatımının türünü de tespit edebildiler. Masalcı Dede Cemalettin Kavaklıgil'e öğrencilerimize yaşattığı deneyim ve kattığı her şey için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.