Kendimizi Organize Etme Biçimimiz

Özel Ezgililer İlkokulu   “Sorgulamaya Dayalı Ezbersiz Öğretim Programı”  olarak  3.sınıfların  “Kendimizi Organize Etme Biçimimiz” adlı temada yürütülen  "İnsanların tüketimle ilgili yaptıkları seçimler içinde bulundukları toplumu ve çevreleri etkiler." ana fikirini öğrencilerin anlamasını sağlamak amacı ile ünitemiz “Bilinçli tüketicinin özellikleri - Bilinçli tüketimin toplum ve çevrenin işleyişine etkisi - Tüketimde reklamın etkisi” sorgulama hattı çerçevesinde işlenmekte olup aynı zamanda 15 – 21 Mart Tüketiciyi koruma Haftası da amacına uygun kutlanmaktadır. Bu amaçla okulumuza davet ettiğimiz Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Emin KESER ve Tüketici hakları Bilirkişi Avukat Hilal ÇAĞLAR öğrencilerimizi  "Bilinçli tüketici olarak neler yapmalıyım? İle ilgili bilgilendirme semineri vermişler  ve öğrencilerden bu çerçevede gelen soruları cevaplayarak “Bilgili” gençler yetiştirilmesine destek vermişlerdir.