EZGİLİLERDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ GURURU

Ezgililer Eğitim Kurumları, öğretmenliği sadece bir meslek olarak görmeyen; yaşam tarzıyla, görgüsüyle, bakış açısıyla öğretmen olmanın bilinciyle hareket eden öğretmenleri için “Gurur Günü” adı altında kutlama gerçekleştirdi. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz; Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz; Genel Koordinatör Dilek Yılmaz; Okul Müdürü Haydar Ürün; tüm idari kadro; öğretmenler ve Okul Aile Birliği Üyelerinin yer aldığı kutlamada pasta kesimi ve çektirilen hatıra fotoğrafının ardından herkes bu “Gurur Günü” adına kucaklaştı ve bu özel günü kutladı. Ardından Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulunun ve Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Aile Birliğinin öğretmenlere sürprizi vardı. Özenle hazırlanan hediyeler öğretmenlere sunulurken yaşanan mutluluk tablosu görülmeye değerdi.

Ezgililer Eğitim Kurumları,  Öğretmenler Günü’nü 24 Kasım’da kutladı ancak felsefesiyle ve yaptıklarıyla öğretmenlerin her zaman özel kişiler olduğunu aklından çıkarmayarak yaşamaya devam edecektir.