EZGİLİLERDEN SİNEMA KEYFİ

Ezgililer Eğitim Kurumları 5. sınıf öğrencileri, Fen Bilimleri dersinde yer alan “Ay’ın Yapısı ve Özellikleri” konusunu pekiştirmek adına Neil Armstrong’un Ay’a çıkışını anlatan “Ay’da İlk İnsan” filmini vizyona girdiği gün izledi. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe yüzün üstünde katılımın olması, kazanımların pekiştirilmesinin yanı sıra birlikte vakit geçirmek ve güzel bir anıyı daha hafızalara eklemek adına çok güzel bir akşam geçirilmesini sağladı. Film çıkışında hem öğrencilerin hem de velilerin keyifli olduğu gözlenirken bu etkinliğin öğrencilerde astronomi adına farkındalık yarattığı anlaşıldı. Bu anlamlı etkinlik için Fen Bilimleri Zümremize ve katılımları için velilerimize teşekkür ederiz.