EZGİLİLERDEN 8. SINIFLARA VERİMLİ DERS ÇALIŞMA SEMİNERİ VE SÜREÇ DEĞERLENDİRME SÖYLEŞİSİ

Ezgililer Eğitim Kurumları 8. sınıf öğrencileri, bir yandan LGS için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da çalışmalarının daha verimli hâle gelmesi için Rehberlik servisinden destek alıyor. Rehberlik servisi tarafından konferans salonunda yapılan söyleşide verimli ders çalışma yolları hakkında konuşulurken aynı zamanda öğrencilerin öğretmenlerden alınan dönütler doğrultusunda dönem başından bugüne gelene kadarki performansları masaya yatırıldı. Genel anlamda iyi bir süreç geçirildiği anlaşılırken öğrencilerin objektif bakış açısıyla koyulan hedefler doğrultusunda iyi bir çalışmayla olumlu sonuçlar elde edebileceği sonucuna varıldı. Önemli detayların işlendiği semineri gerçekleştiren Rehberlik birimimize teşekkür eder, 8. sınıf öğrencilerimize LGS çalışmalarında başarılar dileriz.