18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Oratoryası

18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Bu tarih, gerek taarruz gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir.

Çanakkale Zaferlerinin 99.yılı anısına hazırlamış olduğumuz program büyük bir seyirci kitlesi eşliğinde gerçekleştirildi. Çanakkale’de büyük bir mücadele örneği gösteren, vatanı uğruna canlarını veren kahraman milletimiz için yapılan anma töreninde, öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte büyük bir emek sarf ederek hazırlamış oldukları programı sunarken duygusal anlar yaşandı. Oratoryo gösterisinin içeriği öğretmen, öğrenci ve velilerimizi çok etkiledi. Mehmetçiğin kanlarıyla yazdığı özgürlük destanı bir kez daha ortaya konuldu.

Program sonunda takdirleri ve beğenileri teker teker kabul eden Okul Müdürü Sezen Kılınç, programın hazırlığında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.