8. Çocuk Bilim Kültür Eğlence Şenliği Büyük İlgi Gördü

14 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen , Atakum Rotary Kulübü ve okulumuzun sponsor olduğu 8. Çocuk Bilim Kültür Eğlence Şenliği’nde öğrencilerimizin yapmış olduğu deneyler Samsun halkıyla buluştu . Büyük ilgi gören deneyleri öğretmenleri eşliğinde gerçekleştiren öğrencilerimizin bilim merakı, gelecek adına umut vericiydi. Kalabalık bir topluluğun ziyaret ettiği şenlikte birçok farklı alana hitap eden etkinlikler de yer alırken Samsun halkının şenliğe olan duyarlılığı sevindiriciydi. Bu organizasyonun gelirinin lösemili çocukların ve ailelerinin konuk edildiği NADEP binasının eksikliklerinin giderilmesi için kullanılacak olması şenliği daha da anlamlı kıldı . 8. Çocuk Bilim Kültür Eğlence Şenliği'nin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu anlamlı etkinliğin bir parçası olmaktan onur duyuyoruz.