Ezgililer İtalyada

Okulumuzun koordinatörlüğünde “Comenius Çokla Ortaklık” Projesi kapsamında yürütülen “The young journalists” projesinin ikinci hareketliliği İtalya’nın ev sahipliğinde Roma’da gerçekleştirildi.

Roma’da Istituto Cesare Baranio” okulunda 09-14 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen hareketlilikte, projenin genle gidişatı ile ilgili toplantılar yapılıp bu zamana kadar yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Drama alanı kapsamında gerçekleştirilen aktivitede, okulumuzun sergilediği çalışma bütün öğrenci ve öğretmenlerin büyük beğenisini kazanmıştır.

Projenin gidişatına yön vermek amacı ile yapılan toplantılar haricinde, Roma’nın tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret etme şansı bulan öğrenci ve öğretmenlerimiz, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Diğer ülke öğretmen ve öğrencileri ile geçirilen unutulmaz anılardan sonra; kafilemiz Mayıs ayında Polonya’da gerçekleştirilecek üçüncü hareketlilikte görüşmek üzere yurda döndüler.