EZGİLİLERDE ORYANTASYON DÖNEMİ BAŞLADI

Ezgililer Eğitim Kurumları, günün anlam ve önemine uygun bir törenle ana sınıfı, 1. sınıf ve 5. sınıf öğrencilerine oryantasyon dönemi için kapılarını açtı. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idareciler, öğretmenler ve kalabalık bir veli kitlesinin hazır bulunduğu tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Okul Müdürü Haydar Ürün, açılış konuşmasıyla öğrencilere ve velilere seslendi. Konuşmanın ardından teker teker sınıflarına uğurlanan öğrencilerin heyecanlı ve istekli hâlleri görülmeye değerdi. Öğrencilerin sınıflarındaki yerlerini almalarının ardından veliler konferans salonuna davet edildi. Velilere eğitim süreci içerisinde nelerle karşılaşılacağı, Ezgililer kültürü ve aile yapısı hakkında sunum yapılırken yeni velilerin kurumu ve işleyişi özümsemeleri amaçlandı. Sunumlar tamamlandıktan sonra kurum ve süreç hakkında birçok şey öğrenen veliler, kafaları rahat bir şekilde salondan ayrıldılar. Böylece yeni bir eğitim-öğretim yılı daha resmen başlamış oldu. Ezgililer Eğitim Kurumları olarak eğitimin herhangi bir yerinde bir taşı, bir dokunuşu, bir kazanımı olan herkese yeni eğitim-öğretim yılında başarılar ve mutluluk dileriz.