EZGİLİLER ARTIK ESKRİMDE DE VAR

Başlangıcı Orta Çağ’da kılıçla yapılan düellolara dayanan eskrim sporunu tanıtma maksadıyla Gençlik Spor İl Müdürlüğünde eskrim antrenörü olarak çalışan Sayın Sami Burak Şenol ve öğrencileri Ezgililer Eğitim Kurumları Kampüsü'ne geldi. Öğrencilerimize soluk kesen bir gösterinin yapıldığı etkinlikte öğrencilerimizin meraklı gözlerle gösteriyi izlemesi görülmeye değerdi.Gönüllü öğrencilerle bir yetenek taramasının yapılmasının ardından öğrenciler eskrim salonuna giderek ilk antrenmanlarını gerçekleştirdiler. Eskrim Epee dalında ilerleyecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Ayrıca Ezgililer Eğitim Kurumları olarak okulumuza gelip bize eskrim hakkında değerli bilgiler veren misafirlerimize teşekkürlerimizi sunar, kendilerine çalışmalarında başarılar dileriz.