MİNİK EZGİLİLERDEN MUHTEŞEM YIL SONU GÖSTERİSİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, düzenlenen muhteşem bir organizasyonla dönemi bitirdi. Programa ana sınıfı öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı serginin gezilmesiyle başlandı. Misafirlerden büyük ilgi gören sergi, çok beğenildi . Serginin gezilmesinin ardından konferans salonuna geçildi. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy ve Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idareciler, öğretmenler ve kalabalık bir veli kitlesinin hazır bulunduğu program, Okul Müdürü Haydar Ürün'ün açılış konuşması ile başladı . Konuşmanın hemen ardından ana sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Kukla Dansı gösterisi sahnelendi. Sonrasında ana sınıfı öğrencileri İngilizce şarkılarla sahnedeydi. İngilizce şarkıların sonrasında kelebek, tavşan ve arı vız vız dansıyla sahneyi neşelendiren ana sınıfı öğrencileri, izleyenlerden büyük alkış aldı. Sahne sırası miniklerdeydi. Civciv kostümleriyle ve sempatik hâlleriyle salondan büyük ilgi gören minikler, ilk sahne deneyimini mutlu bir şekilde yaşadılar. Miniklerin hemen ardından ana sınıfı öğrencileri, Ata'ya ithafen "İzindeyiz Yüce Ata'm" şarkısını ve "Bayrak" şarkısını hep birlikte söylediler. Coşkuyla söylenen şarkılardan sonra ana sınıfı öğrencileri, başarı belgelerinin takdim edilmesi için sahneye davet edildi. Başarı belgelerinin takdiminden sonra kep atan ana sınıfı öğrencilerinin sevimli halleri, izleyenleri tebessüm ettirdi. Ana sınıfı öğrencilerinin bu güzel gösterisi, Onuncu Yıl Marşı'nın tüm salonla birlikte söylenmesiyle son buldu. Baştan sonra büyük beğeni kazanan organizasyon, ana sınıfı öğrencilerinin geleceği adına herkesi umutlandırdı. Ezgililer Eğitim Kurumları, sanatsal özelliklerinin zenginliğini ve organizasyon kabiliyetini bu programı da başarıyla sonuçlandırarak göstermiş oldu.