Ezgililerden İlkadım Kaymakamı Sayın Turan Atlamaz'a Ziyaret

Ezgililer Eğitim Kurumları 4.sınıf öğrencileri "Kendimizi Düzenleme Biçimimiz" temasının "Etkin bir vatandaş olmak toplum içinde belli rolleri ve sorumlulukları üstlenmeyi gerektirir." temel fikrini pekiştirmek için sınıf öğretmenleri rehberliğinde İlkadım Kaymakamı Sayın Turan Atlamaz'ı ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi Kaymakamlık toplantı salonunda ve makamında kabul eden Sayın Kaymakamımız Turan Atlamaz, öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı. Atlamaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek minik öğrencilerimizle Kaymakamlık mesleğinin önemini, zorluklarını ve mesleğinde edinmiş olduğu tecrübeleri paylaştı. Gelecekte çok önemli görevler üstleneceklerine ve her alanda başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade eden Atlamaz, öğrencilerimizle birkaç anısını da paylaşmadan geçmedi . Ayrıca sınıf öğretmenlerine Samsun'un simgesi haline gelmiş Atatürk Heykeli hediye ederek, öğrencileri de tebrik etti. Her türlü konuda desteğe hazır olduğunu ifade eden Atlamaz, öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirerek bizleri uğurladı. Sayın Kaymakamımıza misafirperverliği, samimiyeti ve nezaketi için teşekkür eder, çalışma hayatında başarılar dileriz.