EZGİLİLERDE BAHAR ŞENLİĞİ COŞKUSU

Ezgililer Eğitim Kurumları, gelenekselleşen Bahar Şenliği etkinliklerini bu yıl da Legend Otelde gerçekleştirdi. Ezgililer Eğitim Kurumları Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi  Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idari kadro, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı Ezgililer Bahar Şenliği’nde yine her yıl olduğu gibi neşe hakimdi. Kocaman bir aile görüntüsü veren Ezgililer, Bahar Şenliği’ne otelin bahçesine kurulan masalarda birlikte yapılan kahvaltıyla başladı. Kahvaltı esnasında yapılan sohbetlerle oluşan sinerji günün güzel geçeceğinin habercisiydi. Kahvaltının ardından oyunlar oynandı, yarışmalar düzenlendi. Yarışmalar büyük bir rekabete sahne olurken kazananların ve kaybedenlerin kucaklaşmaları Ezgililer ailesinin farkını ortaya koyar nitelikteydi. Ardından gerçekleştirilen çekilişle birçok sürpriz ödül dağıtılırken yaşanan eğlenceli sahneler sinerjiyi tavan yaptı. Bir Ezgililer Bahar Şenliği daha sonra ererken herkesin yüzündeki gülücükler, Ezgililer felsefesinin ve etrafa yaydığı sinerjinin bir göstergesiydi.