EZGİLİLER 1.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN OKUMA SEVİNCİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, 1. sınıf öğrencileri için “Okumak özgürleşmektir.” sloganı ışığında “Okuma Bayramı” etkinlikleri gerçekleştirildi. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, idari kadro, öğretmenler ve velilerden oluşan kalabalık bir izleyici kitlesinin takip ettiği gösteri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Program, harf inkılabını konu alan bir sinevizyonla başladı ve ardından miniklerin okumayla ilgili görüşlerini içeren video gösterildi. Ardından birbirinden güzel kostümlerle sahnedeki yerlerini alan minikler, başarılı bir şekilde danslarını sundular. Miniklerin sevimli halleri ve performansları büyük alkış aldı. Ardından halk oyunları gösterisi için sahneye davet edilen 1. sınıf öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekipleri, seyirciyi coşturdu. Daha sonra Atatürk oratoryosu sahnelendi. Miniklerin 1. sınıf olmalarına rağmen gayet başarılı bir şekilde ortaya koyduğu performans seyirciden tam not aldı. Finali “Hayat Bayram Olsa” şarkısı ile yapan Ezgili miniklerin sempatik halleri, salonda oldukça güzel bir sinerji yarattı. Ezgililer, bu güzel programla herkese bir şeyler katan etkinliklerine bir yenisini daha eklemiş oldu.