EZGİLİLER OUTDOOR EĞİTİMİ İÇİN KAMPTA

Ezgililer Eğitim Kurumları; temel amacı kendine güvenen, kendini tanıyan, iletişimi güçlü, liderlik becerisine sahip, problem çözme becerisine sahip bireyler oluşturmak olan Outdoor eğitiminde bir araya geldi. Sınıf içi eğitimi desteklemek amacıyla eğitim programıyla entegre bir model üzerinden gerçekleştirilen eğitim için Nebiyan Yaylası’na giden Ezgililer, Yrd. Doç. Dr. Elif Omca Çobanoğlu önderliğindeki akademisyenler rehberliğinde kamp kurdu. “Öğrencilerin doğayla ilgili bir tutuma sahip olması ve doğayla etkileşmesi, yoğunlaşma ve öz disiplin becerilerini geliştirir.” temel felsefesinden hareketle eğitim etkinliklerini planlayan akademisyen ekibi, birçok becerinin gelişmesine de imkân sunacak ortamlar hazırlamıştı. Dil becerilerinin gelişmesinden iş birliği yapmaya, gözlem gücünü ve yaratıcılığı geliştirmeden barış duygusunu hissetmeye birçok alana ve beceriye hitap eden oyunlarla ve etkinliklerle eğlenceli ve kazanım dolu bir programı gerçekleştiren Ezgililer, kamp sonunda öğrencilerin elde etmiş oldukları tecrübeler, beceriler ve öğrencilerin kamptan aldıkları hazdan gayet mutlu olurken Outdoor eğitiminde kendilerine engin bilgileriyle ve tecrübeleriyle rehberlik eden başta Yrd. Doç. Dr. Elif Omca Çobanoğlu olmak üzere tüm akademisyen ekibine candan teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi .