EZGİLİLERDEN SAĞLIKÇILARA DESTEK

Ezgililer Eğitim Kurumları öğrencileri “Sağlıkçıya şiddete hayır!” sloganıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Sağlıkçıların yaşamış oldukları olumsuz durumlara dikkat çekmek ve bu konuda toplumsal bilinci artırmak adına etkinlik gerçekleştirilirken öğrencilerimiz, sağlıkçıların karşı karşıya kaldıkları şiddet içeren olayları yüksek sesle söylemeyi amaçlıyordu. Etkinlik, yerel kanallarda haber değeri taşıyıp yayımlanarak Samsun halkına ulaştı ve olumlu birçok dönüt elde edildi. Toplumsal farkındalığı artıran bu projeyi yürüten ve etkinlikte yer alan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimi tebrik eder, Ezgililer felsefesini bu projede olduğu gibi her zaman doğru bir şekilde temsil etmelerini dileriz.