EZGİLİLER SANAT BAYRAMI’NDA COŞTURDU

Ezgililer Eğitim Kurumları, Dünya Tiyatro Haftası ve Sanat Bayramı etkinlikleri kapsamında müthiş bir organizasyonla velilerini ağırladı. Konferans salonuna geçilmeden önce veliler, harika bir resim sergisi ile karşılaştı. Sergiyi gezen veliler, çalışmaları dikkatle ve hayranlıkla gezdiler. Ardından konferans salonuna geçildi. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy ve Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla tamamen dolan salonda gösteri için büyük heyecan vardı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler için saygı duruşundu bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Hemen ardından konuşmasını yapmak üzere Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Müdürü Haydar Ürün sahneye davet edildi. Konuşmanın sonrasında gösteri başladı. Öncelikle günün anlamını hatırlatan Karadeniz Tiyatro Bildirgesi okundu. Hemen ardından sahneye çıkan 4 ve 6. sınıf öğrencileri birbirinden güzel figürleri başarılı bir şekilde sahneledi. Dans gösterileri esnasında salon müziklere keyifle ritim tuttu. Dansların ardında “Taş Devri” adlı tiyatro sahnelenirken oyunun kurgusu ve öğrencilerin performansları büyük beğeni kazandı. Etkinliğin sonuna doğru öğrencilerden oluşan bando sahneye davet edildi. Salonu anılara götüren tınılar, izleyenlerin de katılımıyla salonda güzel bir sinerji yarattı. Bandonun başarılı performansının ardından selamlama için bütün öğrenciler sahneye davet edildi. Öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Salondan büyük alkış alan öğrenciler, sevinçlerini arkadaşlarıyla ve aileleriyle paylaştılar. Ezgililer Eğitim Kurumları, bu etkinlikle birlikte sanata ve sanatçıya desteğini sürdürdü.