EZGİLİLERDE DOĞAL AFETLER SUNUMU

Ezgililer Eğitim Kurumları 2. sınıf öğrencileri “Dünyanın İşleyişi” teması kapsamında doğal afetleri ve doğal afetlerden korunma yollarını araştırarak öğrendiler. Yapılan eğitimi desteklemek adına Ziraat Mühendisi Özgür Güler’i çocuklarla buluşturan Ezgililer Eğitim Kurumları, erozyon ve heyelanla ilgili öğrencilerde farkındalık yarattı. Sunumda erozyonu önlemek için nelerin yapılması gerektiği ve heyelandan en az zararı görmek için alınması gereken önlemler anlatılırken öğrencilerin sunumu dikkatle takip ettiği gözlendi. Bu başarılı sunumla erozyonu ve heyelanı daha yakından tanıyan öğrenciler, bu tip doğal afetlerde üstlerine düşen sorumlulukların da farkına varmış oldu. Etkili sunumu için Ziraat Mühendisi Özgür Güler’e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.